Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی، در نشست علنی امروز مجلس و در نطق میان دستور، با اشاره به شرایط منطقه و جهان اظهار داشت: شراره‌های آتش جهالت، جهانخواری، سلطه‌طلبی و وحشی‌گری که آمریکا و غرب برافروخته‌اند، دنیا را در کام خود فرو برده و شعله های آن بسیاری از کشورها را گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فرهنگ غرب به گونه ای خزنده و زیر پوستی مردم خود را مست کرده تا جایی که هر آنچه در چارچوب اصول غرب نگنجد، بد جلوه می‌دهد و آنچه را در راهبرد این فرهنگ وجود دارد، ارزش وانمود می‌کند؛ تا جایی که تاریخ بشریت هیچ زمانی چنین وضعیت وحشتناک، زشت و پستی به خود ندیده است.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس اظهار داشت: جاهلیت مدرن تحت پوشش تمدن، ارزش های انسانی را نابود کرده و روی جاهلیت اولیه را سفید کرده است، کدام گوشه تاریخ به یاد دارد که عمل شنیع، کثیف و زشت هم‌جنس بازی به رسمیت شمرده شده شود؟ کدام صفحه تاریخ گواهی می دهد که ازدواج با دختر، خواهر، مادر و دیگر محارم که امروز در برخی از کشورها غیرقانونی شمرده نمی‌شود قانونی قلمداد شده باشد؟

غضنفرآبادی ادامه داد: کدام برگ تاریخ گواهی می دهد که زنان و مردان به جای در آغوش گرفتن فرزندی دلبند، سگ و گربه ای را در آغوش بگیرند؟ کدام مقطع تاریخ به یاد دارد که بی حیایی و بی‌عفتی و ارتباط بی حد و حساب، این گونه بنیاد خانواده را به خصوص در غرب متلاشی کرده و بچه های بیگناهی را آواره کوچه و خیابان تنهایی، تاریکی، غربت و وحشت کند؟!

وی تاکید کرد: اگر زنده به گور کردن دختران در مقطعی از تاریخ بدن انسان را می لرزاند، امروز قراردادن دختران و زنان در ویترین خاری، پستی و حیوانیت، کمتر از زنده به گور کردن آنها نیست؛ عجیب آنکه تنی نمی‌لرزد و غیرتی به جوش نمی‌آید.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصریح کرد: سیاستمداران شیطانی غرب با شعار فریبنده حقوق بشر و آزادی، بلایی بر سر بشریت آورده اند که آن سرش ناپیداست؛‌ ما فریاد می‌زنیم که ای وجدان های بیدار در دنیا نگذارید و نگذاریم بیش از این بشر در دوزخ مهیب بی‌فرهنگی غرب نابود و خاکستر شود.

غضنفرآبادی گفت: از سر درد و غصه فریاد می زنیم که ای زنان و مردان و جوانان مومن و خداجوی ایران اسلامی، با مجهز شدن به سلاح هوشیاری و آگاهی و بصیرت نگذاریم آتش فتنه سوغات غرب، کشور عزیزمان، این پایگاه اخلاق و انسانیت، جوانمردی و اسلامیت را در کام خود فرو برد. نسخه پوچ غرب با محتوای فساد، فحشا و برهنگی و بی‌بندوباری، رقص و اختلاط و آزادی های بی‌حد و حساب، آسایش و آرامش را برای بشر به ارمغان نخواهد آورد.

وی تاکید کرد: برای رسیدن به آرامش و آسایش، باید به احکام الهی روی آورد؛ باید به قرآن و رمضان پناه برد، باید به خدا برگشت و بندگی کرد، باید منجی را فریاد زد که با آمدنش جهان به آرامش و آسایش و عدالت خواهد رسید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: موسی غضنفرآبادی نطق میان دستور آمریکا و غرب جهان خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۴۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟

ایسنا/خراسان رضوی سازمان ملل متحد اعلام کرد که آسیا بیشترین آسیب را از آب‌وهوا و بلایای آب‌وهوایی در سال ۲۰۲۳ ثبت کرده است.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان ملل متحد اعلام کرد که آسیا در سال ۲۰۲۳ آسیب‌دیده‌ترین منطقه جهان از نظر آب‌وهوا و مخاطرات آب‌وهوایی بوده است که سیل و طوفان عامل اصلی تلفات و خسارات اقتصادی آن محسوب می‌شود.

دمای جهانی در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و آژانس آب‌وهوای سازمان ملل‌ متحد اعلام کرد آسیا با سرعتی ویژه در حال گرم شدن است.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که تاثیر امواج گرما در آسیا در حال شدیدتر شدن است و ذوب یخچال‌های طبیعی امنیت آبی منطقه را در آینده تهدید می‌کند.

آسیا سریعتر از میانگین جهانی گرم می‌شود و دما در سال گذشته نزدیک به ۲ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۶۱ تا ۱۹۹۰ است.

سلست سائولو، دبیرکل سازمان جهانی هواشناسی در بیانیه‌ای گفت نتیجه‌گیری گزارش، نگران‌کننده است. بسیاری از کشورهای منطقه در سال ۲۰۲۳ گرم‌ترین سال ثبت شده خود را همراه با رگبار شرایط شدید، از خشکسالی و موج گرما گرفته تا سیل و طوفان، تجربه کردند.

تغییرات اقلیمی، فراوانی و شدت چنین رویدادهایی را تشدید کرد و بر جوامع، اقتصادها و مهم‌تر از همه بر زندگی انسان‌ها و محیطی که در آن زندگی می‌کنیم تأثیر گذاشت.

گزارش وضعیت آب‌وهوا در آسیا در سال ۲۰۲۳ بر سرعت شتاب شاخص‌های کلیدی تغییرات آب‌وهوایی مانند دمای سطح، عقب‌نشینی یخچال‌های طبیعی و افزایش سطح دریا تاکید کرد و گفت که آنها پیامدهای جدی برای جوامع، اقتصادها و اکوسیستم‌های منطقه خواهند داشت.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که آسیا از نظر آب‌وهوا و مخاطرات مرتبط با آب در سال ۲۰۲۳ بیشترین بلایا را در جهان داشت.

میانگین سالانه دمای نزدیک به سطح آسیا در سال ۲۰۲۳ با ۰.۹۱ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۹۱ تا۲۰۲۰ و ۱.۸۷ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۶۱ تا۱۹۹۰، دومین رکورد بالای ثبت شده بود.

میانگین دمای بسیار بالایی از سیبری غربی تا آسیای مرکزی و از شرق چین تا ژاپن ثبت شده است و ژاپن، گرم‌ترین تابستان خود را در گذشته داشته است. در مورد بارندگی، هیمالیا و رشته کوه هندوکش در پاکستان و افغانستان کمتر از حد نرمال را ثبت کردند.

دمای سطح دریا در سال ۲۰۲۳ در شمال غربی اقیانوس آرام بالاترین رکورد ثبت شده، بوده است.

سال گذشته، ۷۹ فاجعه مرتبط با خطرات آب‌وهوایی مرتبط با آب در آسیا گزارش شد. از این تعداد، بیش از ۸۰ درصد سیل و طوفان بوده که بیش از ۲۰۰۰ کشته داسته است و ۹ میلیون نفر مستقیماً متاثر شده‌اند.

هنگ‌کنگ در هفتم سپتامبر ۱۵۸.۱ میلی‌متر بارندگی را در یک ساعت ثبت کرد که بالاترین میزان بارندگی از زمان شروع رکورد در سال ۱۸۸۴ در نتیجه طوفان بود.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که نیاز فوری به خدمات ملی آب‌وهوا در سراسر منطقه برای بهبود اطلاعات مناسب برای مقاماتی که روی کاهش خطرات بلایا کار می‌کنند وجود دارد.

کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و انطباق با آب‌وهوای در حال تحول نه تنها یک گزینه، بلکه یک ضرورت اساسی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • پرفورمنس خروش ملت‌ها در حمایت از اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • مسی توقف ناپذیر؛ تاریخ سازی لئو در آمریکا و جهان
  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • عکس| برترین پنالتی زن‌های تاریخ فوتبال کدام بازیکنان هستند؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • تاریخ برده‌داری به زبان طنز
  • وجدان بیدار دانشگاهیان جهان در مقابل نسل کشی غزه خروشید
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟